دیالیز است که دیگر تنها راه برای بیمار مبتلا به شکست در کلیه پیوندی

اصلی نوع بیماری: سندرم نفروتیک

تاریخچه پزشکی:

17 سال پیش، او به عنوان بیمار مبتلا به سندرم نفروتیک تشخیص داده شد

9 سال پیش، بیماری او بدتر شد، فشار خون به سطح بالا رفت، کراتینین سرم افزایش یافته است به 870umol / L، پس از آن او در زمان پیوند کلیه.

4 سال پیش، سطح فشار خون و کراتینین سرم او را دوباره بالا رفت

10 ماه پیش، سطح فشار خون را بالا تا 170 / 100mmHg، هموگلوبین 105g / L، پروتئین ادرار 2+، مخفی + خون است. آزمون عملکرد کلیه نشان داده شده است که سطح کراتینین سرم او سطح بالا برای 1200umol / L، UA 543umol / L. به منظور معنی وضعیت بیماری او، او پذیرفته دیالیز.

در 8 نوامبر، 2015، او را به بیمارستان ما برای درمان بیشتر است.

تشخیص به عنوان:

بعد از امتحانات دقیق او را به عنوان پیوند کلیه دفع مزمن، نارسایی کلیه (مرحله ی ارومیه)، کم خونی کلیوی، فشار خون بالا کلیه، هیپراوریسمی تشخیص داده شد

رفتار:

با توجه به بیماری او شرط دکتر ما یک برنامه درمانی برای او که شامل میکرو چینی پزشکی Osmotherpay، پا حمام درمانی، بیماریهای دهان چینی، ترکیب Maikang و درمان تصفیه خون ساخته شده است.

اثر درمانی:

پس از 28 روز درمان، اشتهای او را به 140 / 100mmHg تبدیل به خوب، احساس خستگی ناپدید شد، فراز فشار خون است.

معاینه معمول خون نشان می دهد که هموگلوبین 71g / L، تعداد سلول های قرمز خون / L 2.61 × 1012 است.

آزمون عملکرد کلیه قبل از دیالیز نشان می دهد که BUN 13.2mmol / L، کراتینین 13.2mmol / L سرم، UA 492umol / L.

آزمون عملکرد کلیه بعد از دیالیز نشان می دهد که BUN 5.1mmol / L، کراتینین 259mmol / L سرم، UA 188umol / L.

ما خیلی خوشحال که وضعیت بیماری او می تواند به خوبی در چنین زمان کوتاه است، و ما می توانیم اطمینان حاصل شود که او می تواند از دیالیز در آینده نزدیک خلاص شوید. امید است که ما می توانید افراد بیشتری کمک کند مانند او برای بازگشت به زندگی عادی است.

اگر می خواهید بدانید که جزئیات بیشتر در مورد درمان بیماری او و یا می خواهید به یک زندگی با کیفیت و بدون پیوند کلیه یا دیالیز، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا دکتر ما در WhatsApp / وایبر مشورت به طور مستقیم، ما بهترین های ما به شما کمک .

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

ما واتساپ / وایبر: +8618633865632

تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 آذر 1394 | نظرات ()